Uw dakman, een vakman

 

Wij zijn gespecialiseerd in platte daken, die we plaatsen, isoleren, en waterdicht maken. Ook de afwerking nemen wij graag voor onze rekening: afvoerbuizen of koepels installeren, of de dakrand een mooie finishing touch geven.

 

Wilt u een roofing, die wortel weert of brand vertraagt? Leislag in een bepaalde kleuruitvoering? Alles is mogelijk!

 

U gaat in zee met een écht familiebedrijf. Vader Van de Wiele voert al 35 jaar dakwerken uit, de zoon zit intussen aan twintig. Zij doen alle taken zelf, dus zonder werknemers of onderaannemers.

Als dat geen engagement is!

Alle dakwerken

Zoekt u een specialist voor de platte dakwerken in uw nieuwbouw- of renovatieproject? Van de Wiele en Zn in Neigem combineert expertise met jarenlange ervaring, en een persoonlijke opvolging met een gestructureerde aanpak. Wij werken alleen met het beste bouwmateriaal (van producent Soprema), en garanderen een resultaat binnen uw budget.

 

 

Vrijblijvende offerte

 

Wij werken voor architecten en aannemers, maar ook (heel graag) voor particuliere klanten. En wees gerust: uw tevredenheid is onze grootste prioriteit.

Daarom overleggen we voor de start van de werken heel grondig. Op basis van dat overleg krijgt u een gedetailleerde offerte.